ZGT ziekenhuis Hengelo

Ik ben onlangs gevraagd om de hoofdgang en zijgang (ri. neurologie)van het ziekenhuis ZGT in Hengelo te vullen met een aantal van mijn doeken. Vanaf begin april tot juni van 2019 mag ik hier mijn werken exposeren om vervolgens aan het einde van dit jaar nog een keer terug te komen.Mijn dank is groot.  Ik hoop dat personeel en patiënten veel plezier aan het werk beleven.

 

5 reacties op “ZGT ziekenhuis Hengelo

  1. Ik heb vorig jaar een heel mooi schilderij gezien.een heel mooi getint meisje in een witte jurk.ik twijfel of ik haar wil kopen.wat was de prijs.?hoort er ook een lijstbij?

  2. Hoi Ruud, een zoektocht naar een gouden hart. Ik heb jullie gesproken en volgens mij hebben jullie allebei een hart van goud !! Heel bijzonder dan ook dat jullie mijn doek hebben gevonden. Ik geloof niet in toeval… Ik hoop dat jullie heel veel plezier aan haar mogen beleven. Liefs Winny

  3. Hi Winny, mijn leven lang heb ik gezocht naar mijn hart van goud. 3 Jaar geleden heb ik uit wanhoop een tattoo laten zetten …a heart of gold. Net kwam ik haar tegen , nu ziek en oud heb ik haar eindelijk gevonden , my Heart of Gold… ik weet het zeker..ze is het.

  4. Hallo Det,

    Dank je wel voor deze mooie woorden en de moeite om een stukje aan/voor mij te schrijven. Ik vind het ook een bijzonder mooi doek, waarbij je ook echt het gevoel krijgt dat je op deze plek (als gezongen in het nummer “Fantastic Place” van Marillion) bent. Misschien ken je het nummer, anders kan ik het je zeker aanraden (https://www.youtube.com/watch?v=lBtrOm0wpgI)

  5. Mijn moeder heeft een paar dagen in het ziekenhuis in Hengelo gelegen. Alles is gelukkig goed gegaan. Daar heb ik je schilderij “Fantastic Place” gezien. Wat een prachtig mooi schilderij. Ik waan me helemaal op die fantastische plaats. Erg mooi qua kleuren ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *