Opdracht: Meisje voor Annemarie en Koen

Afgelopen zomer kwamen op enig moment Annemarie en Koen uit (de buurt van) Rotterdam met mij in contact, ze waren een paar dagen in Twente. Bij toeval kwamen ze in ons atelier aan de Grotestraat terecht. Onder het genot van een kopje koffie werden de werken van Karst en mijzelf bekeken.  Ze besloten me een opdracht te geven om een “meisje” te schilderen voor hun woon-/eetkamer. Ze vertelden dat de muur in hun woon-/eetkamer nachtblauw van kleur was.  Enkele dagen later werden foto’s van de kamer en de muurkleur met mij gedeeld. Met behulp van onze zoon, Gideon, is het uiteindelijke werk, dat nu klaar is, gefotoshopt in hun huis.

De familie is zeer tevreden en zien het “meisje” graag naar hun kant op komen. Het schilderij is 1×1,5 meter. Zo zie je maar; alles is mogelijk.

Opdracht van Rita en Bertho

Een aantal weken geleden kwamen Rita en Bertho ons winkeltje aan de Grotestraat binnen.  Ze gaven aan een wens  te hebben;  het was een nieuw schilderij  dat hun woonkamer zou opfleuren.

Rita wist heel goed wat ze wilde en liet mij een afbeelding zien. De afspraak werd gemaakt om bij hen thuis enkele verschillende afmetingen van doeken te proberen, zodat zij een keuze konden maken. De keuze werd 70×140 cm. 

Na dit “huis”bezoek was alles duidelijk. De opdracht werd mij gegund. Met veel plezier, af en toe een whatsapp-foto over de vorderingen, een bakkie koffie bij aflevering en hele gezellige gesprekken, wil ik hen hartelijk danken voor deze mooie momenten en voor het gunnen van de opdracht.