Gastenboek

Welkom in mijn gastenboek. Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik zou het leuk vinden als u een berichtje achterlaat…

166 reacties op “Gastenboek

 1. Hallo Ruud en Elly, ik was blij verrast dat jullie mij gevonden hadden. Dat ik toch een aantal gezellige momenten en gesprekken met jullie mocht hebben, met als uitkomst dit hele mooie resultaat. Dank daarvoor en heel veel plezier van de doeken. Lieve groet Winny

 2. Hallo Winny,
  Sinds vorige week hangen er drie hele mooie schilderijen van jou bij ons thuis. Ze zijn alle drie heel verschillend, maar komen ieder op z n plek fantastisch uit. Drie schilderijen in één koop klinkt als een impulsieve handeling, maar onze zoektocht heeft al heel veel jaren geduurd en dankzij de goede begeleiding en hulp van jou vielen alle puzzelstukjes op de plaats. De mogelijkheid om diverse schilderijen thuis te kunnen bekijken was super. Heel erg bedankt!
  Groetjes Ruud en Elly

 3. He Elina en Eelco, het was gezellig dat jullie er waren!! De opmerking bij het werk “KIPLEKKER: “Dit is de enige kip, die lekker is” voor een veganiste vond ik zoooo geweldig. En dan ook nog de plek waar de kip is komen te hangen, boven de piano !! Je hebt me een foto gestuurd maar deze kan ik helaas niet bijvoegen. Maar ik denk dat dit verhaal bij een ieder die het leest, een glimlach op het gezicht zal doen verschijnen. Bedankt voor de aankoop en jullie bezoekje. Hopelijk gaan we elkaar in de toekomst weerzien.

 4. Hee Winny, vandaag zijn we gevallen voor “kiplekker”, zo kijkt de kip zeker! Dank voor de prachtige vrolijke noot boven de piano.

 5. Hallo Yvonne en Silvo, Wat een lieve woorden van een net zo’n lief stel. Hartelijk dank voor het vertrouwen, het fijne gesprek en de lekker bak koffie met taart.
  Ik hoop dat jullie voor de rest van jullie leven de lente in huis mogen voelen. Liefs Winny

 6. Lieve Winny,

  Field of joy! Al verliefd geworden op de foto die je op Facebook had geplaatst. Afgelopen zondag in het ‘echt’ gezien… Zó mooi! Ik, wij werden er blij van! En vanaf afgelopen maandag worden we er elke dag blij van! Dit hele mooie schilderij hangt nu boven onze bank. Wij hebben vanaf nu elke dag lente in huis. Dank je wel Winny!

 7. Hoi Anita, zo gauw ze terug uit Deventer komt, neem ik contact met je op en mag ze even bij jullie hangen. Volgens mij is dit ook een mooie gelegenheid om te kijken of de kunst die ik maak, bij een mogelijke koper is zijn/haar interieur past. We hebben contact. Lieve groet van mij.

 8. Hallo Christine, wat een mooie woorden, je gevoel heel duidelijk op papier gezet. Ik vond het gezellig jullie te ontmoeten, bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik weet zeker dat mijn “kindje” een hele goeie plek heeft gekregen en hoop dat jullie van haar zullen genieten !!

 9. Vandaag het schilderij “City to City” gekocht van Winny. Ik was er in het ziekenhuis al een paar keer voorbij gelopen en moest er naar blijven kijken.
  Nu kan ik er voortdurend thuis naar kijken en ik ben er heel erg blij mee.
  Ik vind het contrast tussen het grijs/blauw van de stad en het bruin /beige/zwart/rood van de vrouw op de fiets met het hondje naast haar prachtig. De stad lijkt anoniem maar de vrouw met hond hebben een warme uitstraling en lijken elkaar ook warmte te geven.
  Dit is in ieder geval wat het schilderij bij mij oproept en ik voel me er heel gelukkig bij.

 10. Hallo Yolande, wat een lief bericht. Dankjewel voor het compliment !! DZ is inderdaad een mooie plek om te mogen exposeren. Ik ben dankbaar.
  Groetjes Winny

 11. Hallo Winny, ik werk in het Deventer Ziekenhuis, afdeling Dialyse, en jouw schilderijen die hier nu hangen zijn zo waanzinnig mooi! Ik hoor veel collega’s hierover. Mooie plek om te exposeren ook… Groetjes Yolande

 12. Hallo Jan, hartelijk dank voor deze mooie woorden. Ik hoop dat het personeel en de gasten van het ZGT van de werken genieten. Lieve groet Winny

 13. Je maakt hele mooie werken. Verschillende stijlen en verschillende technieken vormen een mooie afwisseling. Jouw werken in het ZGT komen heel goed tot hun recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *