Gastenboek

Welkom in mijn gastenboek. Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik zou het leuk vinden als u een berichtje achterlaat…

178 reacties op “Gastenboek

 1. Hallo Winny .
  We zijn heel blij met de schilderijen die we bij jouw gekocht hebben ,
  Vooral het contact en de manier hoe jij ons hebt geadviseerd kwam zeer vertrouwd
  over, onze huiskamer geeft een totaal ander aanzien.
  Ook het tussentijds contact over vorderingen van het werkstuk sprak ons zeer aan.
  We wensen je veel succes met je schilderkunst en we denken dat veel mensen die van een mooi kunstwerk houden bij jouw in goede handen zijn.

 2. Prachtige schilderijen! Vrijdag liep ik met mijn dochter langs u atelier. Wij waren erg onder de indruk van de schilderij waar u mee bezig was. Mijn dochter heeft het er nu elke dag over; mama die mevrouw kan wel heeeel goed schilderen zegt ze dan. Wij komen zeker nog eens kijken.

 3. Hallo Robert, Het was een bijzondere ontmoeting. Bedankt voor het vertrouwen en wie weet, zien we elkaar in de toekomst weer. Lieve groet van mij

 4. Hallo Winny,

  Vandaag het schilderij van David Bowie mogen ontvangen. Hij staat erg mooi boven de haard. Je weet inmiddels wie ik nog meer als portret in mijn huis zou willen hebben. Ik zou zeggen doe je best en we kunnen vast weer zaken doen!!

 5. Marianne en Bert, het was een mooie weg naar het eindresultaat. Leuke gesprekken met lekkers bij de koffie. Dank voor jullie gastvrijheid en het vertrouwen !! Lieve groet van mij

 6. Dag Winny,
  We zijn erg blij met het schilderij ‘Walk in Barça’ dat je voor ons hebt geschilderd. Het is prachtig geworden en heeft een mooie plek gevonden bij ons thuis.
  Dank je wel!
  Hartelijke groet, Marianne en Bert Webbink

 7. Hoi Gert,
  Wat een bijzondere ontmoeting, na zo’n 35 jaar, elkaar weer te zien. Mooie herinneringen hebben we weer opgehaald. Met als kers op de taart dat je ook nog een schilderij van me aan de muur wilde hebben. Wat zal je moeder blij zijn met zo’n lieve zoon !! Een portret van je kleine meiske, wie weet … gaat dat ook nog gebeuren. Liefs en bedankt, Winny

 8. Hoi Marianne en Daja,
  Wat een mooi verhaal. Ik ben trots en vond het een eer dat ik deze beide opdrachten voor jullie mocht maken. Ik hoop dat jullie er samen nog heel wat jaren met ontzettend veel plezier naar mogen kijken. Liefs Winny

 9. Je werk staat echt perfect hier, en de musjes bij m’n moeder ook zooo blij met ‘walking the dog’ Nu nog een mooi portret van m’n kleindochter… en die andere

 10. Hoi Winny,

  Vorig jaar wist ik niet wat ik voor mijn 65e verjaardag wilde tot het moment dat ik op jouw site keek en een prachtig werk zag :the three moons. Helaas was deze al verkocht maar jij maakte een heel persoonlijke versie voor mij. Hij hangt vol trots in de woonkamer te “shinen” .
  Ik zei jou toen ook dat ik graag een werk wilde met ons en onze huisdieren erop. Ik zag n paar mooie voorbeelden op je site en zei dat de achtergrond groen moest worden, jij gaf me via WhatsApp je vorderingen door en ik was enthousiast, maar toen ik het van dichtbij zag was ik erg teleurgesteld. Je had ons prachtig gevangen inclusief onze beestjes, maar ik vond de achtergrond niet mooi, alhoewel ik het je wel zo opgedragen had. Heb n weekje buikpijn gehad en heb je toen gemeld dat de achtergrond anders moest. Wat vond ik dat moeilijk. Maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb, want jij hebt de achtergrond rigoureus verwijderd voor een andere. Hij hangt sinds zondag en ik kan mijn ogen er bijna niet vanaf houden, zo mooi!
  Dankjewel lieve Winny

 11. Hallo Ruud en Elly, ik was blij verrast dat jullie mij gevonden hadden. Dat ik toch een aantal gezellige momenten en gesprekken met jullie mocht hebben, met als uitkomst dit hele mooie resultaat. Dank daarvoor en heel veel plezier van de doeken. Lieve groet Winny

 12. Hallo Winny,
  Sinds vorige week hangen er drie hele mooie schilderijen van jou bij ons thuis. Ze zijn alle drie heel verschillend, maar komen ieder op z n plek fantastisch uit. Drie schilderijen in één koop klinkt als een impulsieve handeling, maar onze zoektocht heeft al heel veel jaren geduurd en dankzij de goede begeleiding en hulp van jou vielen alle puzzelstukjes op de plaats. De mogelijkheid om diverse schilderijen thuis te kunnen bekijken was super. Heel erg bedankt!
  Groetjes Ruud en Elly

 13. He Elina en Eelco, het was gezellig dat jullie er waren!! De opmerking bij het werk “KIPLEKKER: “Dit is de enige kip, die lekker is” voor een veganiste vond ik zoooo geweldig. En dan ook nog de plek waar de kip is komen te hangen, boven de piano !! Je hebt me een foto gestuurd maar deze kan ik helaas niet bijvoegen. Maar ik denk dat dit verhaal bij een ieder die het leest, een glimlach op het gezicht zal doen verschijnen. Bedankt voor de aankoop en jullie bezoekje. Hopelijk gaan we elkaar in de toekomst weerzien.

 14. Hee Winny, vandaag zijn we gevallen voor “kiplekker”, zo kijkt de kip zeker! Dank voor de prachtige vrolijke noot boven de piano.

 15. Hallo Yvonne en Silvo, Wat een lieve woorden van een net zo’n lief stel. Hartelijk dank voor het vertrouwen, het fijne gesprek en de lekker bak koffie met taart.
  Ik hoop dat jullie voor de rest van jullie leven de lente in huis mogen voelen. Liefs Winny

 16. Lieve Winny,

  Field of joy! Al verliefd geworden op de foto die je op Facebook had geplaatst. Afgelopen zondag in het ‘echt’ gezien… Zó mooi! Ik, wij werden er blij van! En vanaf afgelopen maandag worden we er elke dag blij van! Dit hele mooie schilderij hangt nu boven onze bank. Wij hebben vanaf nu elke dag lente in huis. Dank je wel Winny!

 17. Hoi Anita, zo gauw ze terug uit Deventer komt, neem ik contact met je op en mag ze even bij jullie hangen. Volgens mij is dit ook een mooie gelegenheid om te kijken of de kunst die ik maak, bij een mogelijke koper is zijn/haar interieur past. We hebben contact. Lieve groet van mij.

 18. Hallo Christine, wat een mooie woorden, je gevoel heel duidelijk op papier gezet. Ik vond het gezellig jullie te ontmoeten, bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik weet zeker dat mijn “kindje” een hele goeie plek heeft gekregen en hoop dat jullie van haar zullen genieten !!

 19. Vandaag het schilderij “City to City” gekocht van Winny. Ik was er in het ziekenhuis al een paar keer voorbij gelopen en moest er naar blijven kijken.
  Nu kan ik er voortdurend thuis naar kijken en ik ben er heel erg blij mee.
  Ik vind het contrast tussen het grijs/blauw van de stad en het bruin /beige/zwart/rood van de vrouw op de fiets met het hondje naast haar prachtig. De stad lijkt anoniem maar de vrouw met hond hebben een warme uitstraling en lijken elkaar ook warmte te geven.
  Dit is in ieder geval wat het schilderij bij mij oproept en ik voel me er heel gelukkig bij.

 20. Hallo Yolande, wat een lief bericht. Dankjewel voor het compliment !! DZ is inderdaad een mooie plek om te mogen exposeren. Ik ben dankbaar.
  Groetjes Winny

 21. Hallo Winny, ik werk in het Deventer Ziekenhuis, afdeling Dialyse, en jouw schilderijen die hier nu hangen zijn zo waanzinnig mooi! Ik hoor veel collega’s hierover. Mooie plek om te exposeren ook… Groetjes Yolande

 22. Hallo Jan, hartelijk dank voor deze mooie woorden. Ik hoop dat het personeel en de gasten van het ZGT van de werken genieten. Lieve groet Winny

 23. Je maakt hele mooie werken. Verschillende stijlen en verschillende technieken vormen een mooie afwisseling. Jouw werken in het ZGT komen heel goed tot hun recht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *