Nederlandse portretprijs 2021 – ik doe mee

Naar aanleiding van het feit dat we na meer dan 6 jaren ons atelier aan de Oranjestraat in Almelo moesten sluiten, heb ik besloten om mij op te geven voor de Nederlandse Portretprijs 2021. Ik heb een portret gemaakt, in de stijl waarin ik schilder. Met losse toets en het laten staan van de verf-kwast heb ik onze dochter Dagmar geschilderd. Het doek heet “Our lady Peace”,  dit omdat de naam Dagmar=vrede. In maart 2021 hoor ik van de commissie of ik bij de 100 uitgekozen kunstenaars behoor. Mocht dit het geval gaan zijn, dan zal er een 2e keuzeronde gaan plaatsvinden, waarna er uiteindelijk 50 schilderijen/kunstwerken over zullen blijven, die geëxposeerd gaan worden in Slot Zeist. 

“Our lady Peace”, acrylverfschilderij van 70x100cm. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *