KWF Almelo – live schilderen

Op vrijdag 4 februari is het Wereld Kankerdag. Ik ben door KWF-Almelo gevraagd om tijdens de uitzending vrijdagavond van AAvisie Almelo, live te gaan schilderen. De uitzending zal live te zien zijn op het kanaal van AAvisie.  Het schilderij zal tijdens de uitzending worden geveild.

Een hele eer !! Ik wil hier graag aan mee doen. Dit omdat mijn vader in 2002 aan kanker is overleden. Ter ere van hem en alle andere mensen die kanker overwonnen hebben, er aan zijn overleden of er nog steeds mee vechten, heb ik deze mooie taak op mij genomen. Ik ben al begonnen met een schilderij, omdat 6 uur (van 18.00 uur tot 24.00 uur) te weinig is voor mij. 

Ik heb een dame als in de serie “meisjes” opgezet en ben nu bezig met de 2e olieverflaag. De dame heeft een mutsje op, rechts van haar is het donker, wat voor mij staat voor de moeilijke tijd waarin ze heeft gezeten. Links voor haar wordt het licht, de toekomst ! Ik hoop dat dit schilderij een mooi bedrag op mag brengen tbv het KWF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *