In opdracht uw kinderen of kleinkinderen laten schilderen

In opdracht uw kinderen of kleinkinderen laten schilderen, kan. In overleg met u wordt of een foto gezocht (kan samen met mij) of een afspraak gemaakt waarop ik de kinderen kan zien.  De afmeting van het doek wordt besproken en de verfsoort. Opdrachten kunnen zowel in acryl- als ook in olieverf worden geschilderd. Hierbij twee opdrachten van kinderen en kleinkinderen:

Dit is een acrylverfschilderij  met een afmeting van 70x90cm in een zwarte baklijst. De foto is genomen op een vakantie in Frankrijk. Een foto van Norah en Lucas, zij lopen hier op Mont Saint-Michel. Deze foto is in overleg met de ouders uitgezocht, vanwege de mooie belichting van de trappen, de bijzondere omgeving en de beweging in de beide kinderen die naar boven lopen. 

 

 

 

Hieronder is een schilderij te zien in olieverf, met een afmeting van 70x90cm op een 3d-doek. Dit is een dik doek (4cm breed) en behoeft geen lijst. Coos en Myra hebben een vakantiefoto uitgezocht waarbij zij samen met de hele familie (zoon, dochter, hun partners en kinderen) op een groot landgoed in Frankrijk hebben verbleven. De kleinkinderen op het doek, zijn een kind van zoon en een kind van dochter. Dit vonden zij een mooie oplossing. De jongeman leert zijn nichtje basketballen .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *