Gastenboek

Welkom in mijn gastenboek. Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik zou het leuk vinden als u een berichtje achterlaat…

160 reacties op “Gastenboek

 1. Hoi Anita, zo gauw ze terug uit Deventer komt, neem ik contact met je op en mag ze even bij jullie hangen. Volgens mij is dit ook een mooie gelegenheid om te kijken of de kunst die ik maak, bij een mogelijke koper is zijn/haar interieur past. We hebben contact. Lieve groet van mij.

 2. Hallo Christine, wat een mooie woorden, je gevoel heel duidelijk op papier gezet. Ik vond het gezellig jullie te ontmoeten, bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik weet zeker dat mijn “kindje” een hele goeie plek heeft gekregen en hoop dat jullie van haar zullen genieten !!

 3. Vandaag het schilderij “City to City” gekocht van Winny. Ik was er in het ziekenhuis al een paar keer voorbij gelopen en moest er naar blijven kijken.
  Nu kan ik er voortdurend thuis naar kijken en ik ben er heel erg blij mee.
  Ik vind het contrast tussen het grijs/blauw van de stad en het bruin /beige/zwart/rood van de vrouw op de fiets met het hondje naast haar prachtig. De stad lijkt anoniem maar de vrouw met hond hebben een warme uitstraling en lijken elkaar ook warmte te geven.
  Dit is in ieder geval wat het schilderij bij mij oproept en ik voel me er heel gelukkig bij.

 4. Hallo Yolande, wat een lief bericht. Dankjewel voor het compliment !! DZ is inderdaad een mooie plek om te mogen exposeren. Ik ben dankbaar.
  Groetjes Winny

 5. Hallo Winny, ik werk in het Deventer Ziekenhuis, afdeling Dialyse, en jouw schilderijen die hier nu hangen zijn zo waanzinnig mooi! Ik hoor veel collega’s hierover. Mooie plek om te exposeren ook… Groetjes Yolande

 6. Hallo Jan, hartelijk dank voor deze mooie woorden. Ik hoop dat het personeel en de gasten van het ZGT van de werken genieten. Lieve groet Winny

 7. Je maakt hele mooie werken. Verschillende stijlen en verschillende technieken vormen een mooie afwisseling. Jouw werken in het ZGT komen heel goed tot hun recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *