Cadeau voor mijn vriendin

Ik heb mijn vriendin aan het begin van dit jaar gevraagd voor een fotosessie om mijn muze voor een aantal nieuwe werken te zijn. Zij stemde hier mee in omdat ze het een mooi idee vond en mij graag wilde helpen.  Er zijn toen een kleine 100 foto’s in verschillende houdingen gemaakt. 

Omdat ze onlangs  55 jaar is geworden, wilde ik haar verrassen met een schilderij.               Bij het schilderen heb ik (via haar vriend) rekening gehouden met de kleurtinten in hun woonkamer.

Het resultaat werd zeer hartelijk ontvangen en pronkt in de woonkamer aan hun muur. Omdat de meeste van mijn werken een titel krijgen van muziek waar ik van hou, heet dit werk “One more night” naar een nummer van Phil Collins. 

 

2 reacties op “Cadeau voor mijn vriendin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *