0 reacties op “Images tagged "natuur"

 1. Tes, heel hartelijk dank voor deze mooie woorden, de opdracht en de gesprekken die we hebben gehad. Ik hoop dat je heel veel plezier gaat beleven van dit werk. Je hebt het zelf uitgedacht en ik was eigenlijk jouw hand met een kwast.
  Lieve groet Winny

 2. Ong.een jaar of vijf terug zag ik in het ZGT Hengelo prachtige schilderstukken hangen die me aanspraken.
  Maakte een paar foto’s en bedacht me, als ik ooit een schilderstuk wil zal ik eens op haar site kijken.
  En warempel ik veranderde mijn interieur en daar moest een schilderstuk bij komen.
  Je raadt het al…binnen de kortste keer stond ik bij haar atelier Oranje, kreeg meteen koffie aangeboden met een eigen gebakken cake die ook nog voortreffelijk van smaak was.
  Onderweg naar Almelo kreeg ik het idee, als ik wat wil, dan een stuk met heel mijn familie te laten ontwerpen en te schilderen.
  Tja dat wilde je wel.
  Winny kwam bij me thuis en na ons gesprek en alle notities pakte ik door en gaf haar de opdracht.
  Ik vind het fantastisch geworden en ben zo blij als een klein kind!!!
  Winny…heb ik gemerkt…verstaat de kunst om je te begrijpen en goed te luisteren, wat ontzettend fijn is om uiteindelijk tot dit prachtige stuk en tot volle tevredenheid tot stand is gekomen!
  Dank Winny dat mijn gevoel goed verwoord is in dit prachtige schilderstuk.
  Tes Gorkink

 3. Dag Winny, wij zijn heel blij met ons schilderij van Terschelling, ons tweede thuis. We hebben daar zoveel mooie vakanties doorgebracht dat we een blijvende herinnering wilden hebben. Na onze eerste ontmoeting in jullie atelier aan de Grotestraat Zuid ging het snel: je kwam bij ons thuis, je gaf advies en je liet ons meekijken in het schilderproces. Nu hangt het schilderij in onze kamer en kunnen we er elke dag van genieten! Dank voor de mooie gesprekken en het prachtige schilderij!

 4. Lieve Ingrid en Gerco, wat een mooie woorden. Het doet me bijzonder veel plezier om te lezen dat jullie genieten van jullie meisje, dat in de keuken schittert. Een mooie proces was het inderdaad met leuke gesprekken, lekkere koffie met een speculaasje. Ik hoop dat het volgende proces net zo’n feestje gaat worden. Ik ben trots en dankbaar. Lieve groet van mij.

 5. Om ons interieur verder aan te kleden, zijn wij in april 2022 voor het eerst bij Winny in haar atelier naar binnen gestapt. Wij hadden zelf een idee wat we wilden, namelijk onze kinderen laten schilderen op twee verschillende doeken en waren benieuwd of Winny deze opdracht zag zitten. Ze heeft de foto’s van onze kinderen bekeken die we graag geschilderd wilden hebben en was meteen enthousiast. Om onze kinderen zo goed mogelijk te kunnen schilderen wilde ze hen graag persoonlijk ontmoeten en zijn door Winny ook nog enkele foto’s van de kinderen gemaakt. Het werd een mooi proces. Bezoekjes aan het atelier, foto’s van vorderingen werden gedeeld, bezoekjes bij ons thuis. We leerden Winny hierbij kennen als een betrokken persoon en als iemand die goed kan luisteren en adviseren. Het eerste schilderij ‘Een worstje voor de dorst’ is inmiddels af en hangt te pronken in onze keuken. Wij vinden het een genot om naar onze dochter Renée op het schilderij te kijken. Het is een uniek doek met prachtige details, precies zoals we wilden. Met veel plezier zijn we met Winny aan het proces voor het tweede doek begonnen waarop onze andere twee kinderen geschilderd zullen gaan worden.

 6. Jeroen en Mandy, heel hartelijk dank voor deze mooie woorden. Ik vond het een voorrecht om bij jullie te komen. Mooie gesprekken, lekkere koffie en het vertrouwen van jullie in mij !! Ik hoop dat jullie veel plezier aan de werken mogen beleven.

 7. Ik zag op Winny haar Facebook een prachtige “dame” voorbij komen. Mijn vrouw vond dit schilderij ook prachtig. Onze enige ervaring met kunst was een gekochte koe met een waardebon n.a.v. verkoop woning. Winny kwam graag bij ons kijken om een (interieur)advies te geven. Hadden we dat maar nooit gedaan #geintje. Winny kwam een volgende keer met drie schilderijen, 1 voor de keuken, 1 voor de eethoek en de dame voor in de woonkamer. Het waren alledrie prachtige unieke blikvangers en de finishing touch voor ons interieur. Wij hebben er al zoveel positieve reacties over gekregen. De dame adviseerde Winny uiteindelijk 50x50cm groter waardoor ze in onze ruime woonkamer nog prachtiger uit de verf komt. Winny jij bent een kanjer in je vak en je hebt prachtige unieke schilderijen. Onmeunig bedankt 😉

 8. Lieve Peter en Tineke, het was een mooie reis naar dit resultaat. Een cadeau in het leven om mensen als jullie te mogen ontmoeten !! Dank daarvoor en we gaan elkaar ongetwijfeld weerzien. Lieve groet van mij

 9. Hij hangt nu een week. Of moet je zij zeggen? Of moet je zeggen ze hangen nu een week? Maakt niet uit, wij zijn er zeer verguld mee!

  Het begon allemaal bij een bezoek aan het ziekenhuis waar we bij toeval stuitten op een expositie van een aantal van Winny’s schilderijen. Eén daarvan ‘pakte’ ons meteen, omdat het vreugde en joie de vivre uitstraalt. Winnie gebeld om een afspraak te maken. Het weekend daarop konden het schilderij bewonderen in onze huiskamer. Het was een voltreffer en staat prachtig! Bij die gelegenheid hebben we gevraagd of Winny iets groots wilde maken voor ons, in dezelfde stijl. Ze twijfelde geen moment, maar zat wel met de afmeting. We hadden namelijk iets van 2x2m in gedachten, maar dat past niet op de schildersezel, en transport zou ook niet makkelijk zijn. Al pratende ontstond het idee van een tweeluik. En zo is ons avontuur begonnen. Meerdere momenten van overleg en bezoeken hebben uiteindelijk dit prachtige resultaat gegeven.

  Wat het proces voor ons erg prettig maakte is de manier waarop Winny aanvoelt wat je mooi vindt, maar ook hoe zoiets combineert met het interieur. Daar hebben we echt samen over nagedacht. Daarbij is Winny ook realistisch wat wel en niet kan, bijvoorbeeld wat de horizon van het doek doet in het totaal beeld met het interieur. Al met al een fantastisch resultaat, waarin wij Winny’s passie voor schilderen zeer herkennen.

  Ongelooflijk wat een schilderij als dit met onze woonkamer doet!

 10. Hallo Patricia, Heel graag gedaan, bedankt voor het gezellige ontvangst. Ik hoop dat je heel veel plezier aan haar mag beleven. Lieve groet Winny (en Peter)

 11. Hallo Winny,

  In februari in het Gelre verliefd geworden op The Great Escape. Na contact met jou bood je direct aan om het schilderij te komen brengen. Nu hangt ze op een prachtig plekje in mijn woonkamer. Kleuren passen perfect lijkt net alsof het zo moest zijn. Bedankt voor de service en jullie gezellige bezoek.

 12. Hallo Wils, wat mooi om te lezen. Ik heb deze geschilderd naar aanleiding van het joodse gebruik bij het bezoek van een overledene. Na een bezoek aan het graf van een overledene wordt er een steentje achtergelaten, die weer en wind kunnen doorstaan. Zij leggen daarom geen bloemen op een graf. Ik heb dit in Auschwitz ook gezien. Vond dit zo indrukwekkend en besloot dit te gaan schilderen. Mooi te lezen dat jij verliefd bent op dit werk.

 13. Hoi, ik kreeg je website doorgestuurd van Arjan. Wat een prachtige schilderijen. ik ben verliefd op ‘Another brick’.
  Groetjes, Wils

 14. Vanmorgen in Gelre Ziekenhuis je schilderijen bewonderd, prachtig.

 15. Lieve AnneMarie en Koen (en kinderen natuurlijk), heel hartelijk dank voor deze mooie woorden en voor het hartelijke welkom met een heerlijke lunch die we bij jullie hebben gehad toen we de 2 dames bij jullie kwamen brengen. Een mooi avontuur met een prachtig resultaat, al zeg ik het zelf. Lieve groet Winny en Peter

 16. Na ruim 2 jaar in onze nieuwe woning hadden we nog geen passende kunst aan de muur. Afgelopen zomer liepen we tijdens onze vakantie achteloos door de straten van Almelo en stuitten we op de galerie waar je schildert. Mijn aandacht werd direct getrokken door ‘het meisje’. We liepen naar binnen en hadden direct leuk contact. ‘Het meisje’ was ook in opdracht in groter formaat te bestellen. En nu, enkele maanden, what’s apps en telefoontjes later, hangt ze dan aan onze muur. Een prachtige eye catcher die heel veel sfeer in huis brengt. Bedankt, Winny!

 17. Lieve André en Soraya, zo leuk om jullie weer te spreken. Dank voor het terugbrengen en we gaan elkaar ongetwijfeld weerzien.
  Lieve groet, Winny

 18. Vandaag de hoes terug gebracht.
  Je hebt in ons gesprek wel een zaadje geplant. David Bowie en Freddie Mercury op 1 doek.
  Wij zijn/worden steeds enthousiaster.
  We moeten er maar eens over praten.
  Het schilderij van Karst ( de dame onder de paraplu ) hangt in mijn gedachten al in huis.
  We komen zeker terug.
  Dank je wel voor de gast vrije ontvangst.
  Groet André en Soraya Rolandus Boers

 19. Dag Winny,

  Ik werk op de dialyse afdeling. En wanneer ik werk, zie ik een schilderij waarbij mijn hart een sprongetje maakt.

  In mei 2020 is mijn maatje, mijn schoonvader overleden. De man met de puntmuts (zonder bolletje). Na zijn overlijden komt op de meest onverwachte momenten en roodborstje in ons leven langs. En we weten allemaal, dat komt van hem.

  Je schilderij is ook echt hij, intens, adembenemend en liefdevol. Heel bijzonder!

  Ik zou het liefste het doek zien met zijn hoofd natuurlijk. En een muts zonder bolletje.

  Maar ik wil je in ieder geval bedanken voor je prachtige werk. En vooral het gevoel wat je daarmee losmaakt.

  Lieve groet, Esmeralda Ambrawo

 20. Hallo Winny .
  We zijn heel blij met de schilderijen die we bij jouw gekocht hebben ,
  Vooral het contact en de manier hoe jij ons hebt geadviseerd kwam zeer vertrouwd
  over, onze huiskamer geeft een totaal ander aanzien.
  Ook het tussentijds contact over vorderingen van het werkstuk sprak ons zeer aan.
  We wensen je veel succes met je schilderkunst en we denken dat veel mensen die van een mooi kunstwerk houden bij jouw in goede handen zijn.

 21. Prachtige schilderijen! Vrijdag liep ik met mijn dochter langs u atelier. Wij waren erg onder de indruk van de schilderij waar u mee bezig was. Mijn dochter heeft het er nu elke dag over; mama die mevrouw kan wel heeeel goed schilderen zegt ze dan. Wij komen zeker nog eens kijken.

 22. Hallo Robert, Het was een bijzondere ontmoeting. Bedankt voor het vertrouwen en wie weet, zien we elkaar in de toekomst weer. Lieve groet van mij

 23. Hallo Winny,

  Vandaag het schilderij van David Bowie mogen ontvangen. Hij staat erg mooi boven de haard. Je weet inmiddels wie ik nog meer als portret in mijn huis zou willen hebben. Ik zou zeggen doe je best en we kunnen vast weer zaken doen!!

 24. Marianne en Bert, het was een mooie weg naar het eindresultaat. Leuke gesprekken met lekkers bij de koffie. Dank voor jullie gastvrijheid en het vertrouwen !! Lieve groet van mij

 25. Dag Winny,
  We zijn erg blij met het schilderij ‘Walk in Barça’ dat je voor ons hebt geschilderd. Het is prachtig geworden en heeft een mooie plek gevonden bij ons thuis.
  Dank je wel!
  Hartelijke groet, Marianne en Bert Webbink

 26. Hoi Gert,
  Wat een bijzondere ontmoeting, na zo’n 35 jaar, elkaar weer te zien. Mooie herinneringen hebben we weer opgehaald. Met als kers op de taart dat je ook nog een schilderij van me aan de muur wilde hebben. Wat zal je moeder blij zijn met zo’n lieve zoon !! Een portret van je kleine meiske, wie weet … gaat dat ook nog gebeuren. Liefs en bedankt, Winny

 27. Hoi Marianne en Daja,
  Wat een mooi verhaal. Ik ben trots en vond het een eer dat ik deze beide opdrachten voor jullie mocht maken. Ik hoop dat jullie er samen nog heel wat jaren met ontzettend veel plezier naar mogen kijken. Liefs Winny

 28. Je werk staat echt perfect hier, en de musjes bij m’n moeder ook zooo blij met ‘walking the dog’ Nu nog een mooi portret van m’n kleindochter… en die andere