ZGT ziekenhuis Hengelo

Ik ben onlangs gevraagd om de hoofdgang en zijgang (ri. neurologie)van het ziekenhuis ZGT in Hengelo te vullen met een aantal van mijn doeken. Vanaf begin april tot juni van 2019 mag ik hier mijn werken exposeren om vervolgens aan het einde van dit jaar nog een keer terug te komen.Mijn dank is groot.  Ik hoop dat personeel en patiĆ«nten veel plezier aan het werk beleven.

 

2 reacties op “ZGT ziekenhuis Hengelo

  1. Hallo Det,

    Dank je wel voor deze mooie woorden en de moeite om een stukje aan/voor mij te schrijven. Ik vind het ook een bijzonder mooi doek, waarbij je ook echt het gevoel krijgt dat je op deze plek (als gezongen in het nummer “Fantastic Place” van Marillion) bent. Misschien ken je het nummer, anders kan ik het je zeker aanraden (https://www.youtube.com/watch?v=lBtrOm0wpgI)

  2. Mijn moeder heeft een paar dagen in het ziekenhuis in Hengelo gelegen. Alles is gelukkig goed gegaan. Daar heb ik je schilderij “Fantastic Place” gezien. Wat een prachtig mooi schilderij. Ik waan me helemaal op die fantastische plaats. Erg mooi qua kleuren ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *