Opdracht van Ton en Ellen

 

 

 

 

Enige tijd geleden kreeg ik van Ton en Ellen de opdracht om een doek te schilderen passend in hun woonkamer op een behoorlijk grote witte muur. Het doek moest de afmeting 1.20×1.20m hebben en worden voorzien van een zwarte baklijst. Op het doek hadden zij wel een idee wat ze geschilderd wilden hebben, waaronder 2 voor hen bekende honden. De titel “Hang out with the dogs” is door hen zelf bedacht.

Vandaag mocht ik het doek afleveren. Een plaatje in een hele mooie woonkamer !!

2 reacties op “Opdracht van Ton en Ellen

  1. Wat een lieve woorden, Ton en Ellen. Ik kan zeggen dat jullie hele prettige opdrachtgevers zijn geweest om mee te werken. Duidelijk in wat jullie op het doek zouden willen hebben en heel enthousiast werd iedere foto van de vordering in het werk door jullie ontvangen. Dank voor het vertrouwen en de lekkere koffie. Lieve groet, Winny

  2. Hoi Winny ,
    We waren al lang op zoek naar iets moois aan de kale muur. Toevallig zagen wij jouw expositie in het Zgt ziekenhuis in Hengelo. We waren meteen enthousiast. Afspraak gemaakt en uiteindelijk gekozen voor de dame met de honden. Het doek is mooi groot geworden 1,2 m x 1,2 m mede op advies van jouw met daarbij een persoonlijk tintje van honden uit onze familie.
    Het resultaat is echt mooi geworden en een aanwinst in onze kamer.
    Winny nogmaals hartelijk dank.
    Ton en Ellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *