“Een worstje voor de dorst”

In april van dit jaar kreeg ik contact met Ingrid en Gerco.

Zij gaven aan dat ze hun 3 kinderen mogelijk geschilderd zouden willen hebben. In eerste instantie werd een schilderij voor de keuken bedacht, waarin Renee bezig is. Een foto uit de Foodhal in Rotterdam, waar Renee heeft gewerkt,  is als onderwerp gebruikt.  Afgelopen week is het schilderij bij de familie in de keuken opgehangen.

Een mooie en bijzondere weg van eerste gesprek naar het uiteindelijke resultaat, onder het genot van heerlijke koffie(momenten) en leuke gesprekken.Hartelijk  dank daarvoor!

2 reacties op ““Een worstje voor de dorst”

  1. Lieve Ingrid en Gerco, wat een mooie woorden. Het doet me bijzonder veel plezier om te lezen dat jullie genieten van jullie meisje, dat in de keuken schittert. Een mooie proces was het inderdaad met leuke gesprekken, lekkere koffie met een speculaasje. Ik hoop dat het volgende proces net zo’n feestje gaat worden. Ik ben trots en dankbaar. Lieve groet van mij.

  2. Om ons interieur verder aan te kleden, zijn wij in april 2022 voor het eerst bij Winny in haar atelier naar binnen gestapt. Wij hadden zelf een idee wat we wilden, namelijk onze kinderen laten schilderen op twee verschillende doeken en waren benieuwd of Winny deze opdracht zag zitten. Ze heeft de foto’s van onze kinderen bekeken die we graag geschilderd wilden hebben en was meteen enthousiast. Om onze kinderen zo goed mogelijk te kunnen schilderen wilde ze hen graag persoonlijk ontmoeten en zijn door Winny ook nog enkele foto’s van de kinderen gemaakt. Het werd een mooi proces. Bezoekjes aan het atelier, foto’s van vorderingen werden gedeeld, bezoekjes bij ons thuis. We leerden Winny hierbij kennen als een betrokken persoon en als iemand die goed kan luisteren en adviseren. Het eerste schilderij ‘Een worstje voor de dorst’ is inmiddels af en hangt te pronken in onze keuken. Wij vinden het een genot om naar onze dochter Renée op het schilderij te kijken. Het is een uniek doek met prachtige details, precies zoals we wilden. Met veel plezier zijn we met Winny aan het proces voor het tweede doek begonnen waarop onze andere twee kinderen geschilderd zullen gaan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *