2 reacties op “Ahmet 50 jaar

  1. Hoi Nicole, dank voor het compliment. Ik moet je zeggen dat ik geen les of workshops geef. Ik heb ook een tijd bij Ben geschilderd. Een fijne bijzondere man, waar ik veel van geleerd heb. Voor wat betreft lessen, zou ik je zo niet iemand kunnen adviseren. Gewoon even rondvragen er zal ongetwijfeld iemand in Tubbergen jou kunnen en willen helpen. Lieve groet, Winny

  2. Dag Winny, ik was vanmiddag in het ZGT en zag je schilderijen. Prachtig hoor. Ik vroeg me af of je ook workshops of les geeft. Ik heb een tijdje les gehad van Ben Kuipers in Ootmarsum, maar helaas is hij overleden. Ben nu op zoek naar een andere schilderdocent/-club. Ben woonachtig in Tubbergen. Wellicht kun je me helpen? Hoor graag van je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *